En röd tråd

Som ni vet så ligger det ju byggplaner på vårt hus. Tyvärr försenas dem pga grannar som inte alls tycker det är bra att vi vill ha ett större hus. Trots detta har vi förklarat vänligt att den största anledningen är att Lykke behöver ett rum och vi behöver verkligen en toalett uppe. Men varför ska något gå smidigt när det istället kan gå traggligt? Men vet ni vad. På något sätt så kommer det bli som vi vill. Jag har en ganska stark vilja och lyckas ofta på något sätt nå fram till det jag vill ha. Även om tålamodet för att det ska ta lång tid inte finns där.

Jag är så exalterad på det här utbygget och stora renoveringen vi ska göra. Tankarna kring det nya köket är det som inspirerar mig mest. Beslutsångest mellan svart eller beige, greige kök har pendlat rejält. Men nu känns det ändå som jag fattat beslutet att det blir åt det beiga hållet. Men med våra svarta granitskivor och ett stort svart vitrinskåp. Sedan detaljer i svart. Min röda tråd som kommer gå genom huset kommer bli senapsgul. Jag har blivit helt tokig i den färgen. Älskar!

Senapsgula kökshanddukar, någon vad, kuddfodral, någon tavla, åh så snyggt!


Matbordet som jag själv byggt är i rejäla brädor som jag målat svart. Det får vara kvar, fast ett större. Är fortfarande väldigt nöjd med utseendet och att det är maffig och rustikt. Träformen syns tydligt och känslan blir mer ombonad. Jutemattan som ligger under har jag haft i många år. Även den är jag löjligt nöjd med. Så den får också stanna.

Tror ni det blir lika bra som jag? 💛

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera