Planteringsdag

Ännu en arbetsdag med spaden som sällskap. Denna gång var vi på Fimmelstången. Slutbesiktning där på torsdag. Grabbarna har inte hunnit med allt så vi får åka en vända till imorgon eftermiddag och sätta det sista.

Man kan säga att vi har haft väldans tur med vädret! Jag minns vintern innan vi köpte huset. Då kom det typ 1 meter snö i oktober och den stannade tills april. Galet vad olika det kan vara.

Var totalt slut i kroppen när jag kom innanför dörren. Armarna kändes som spagetti. Nu laddar jag om efter en festmåltid på falukorv och en kaffe efter det. P åkte iväg och hämtade ett lass med ved. När den lilla somnat ska jag åka tillbaka till butiken för att ta en sväng med dammsugaren. Vi får finbesök till butiken imorgon ✨.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera