Förlovning

Jag har tänkt på det där med förlovning. Och jag vill att när man väl förlovar sig så är det bestämt att man SKA gifta sig, och också göra det, inom en snar framtid. Jag säger inte att det behöver vara inom ett år men någonstans där i svängarna. Jag har själv varit förlovad, men bröt den då Pelle inte var helt 100 på att han ville gifta sig. Förlovning är ju ett första steg till giftermål, och jag tänker inte ha en ring på mitt finger och gå och vara förlovad hela livet, näe fyyy så töntigt. Vilken skräck!

Men jag har nu hittat vårat perfekta datum för förlovning, för det behöver inte vara sådär hemligt och sedan poff ner på knä och fram med en ring. Näe kan hellre tänka mig att åka iväg typ någonstans och sedan liksom göra det ihop. Datumet som jag satt är den 11 November 2011. Alltså 111111. Jätte fint datum, dessutom på en fredag och redigt snyggt att ha ingraverat i ringen! Det är ju ett tag kvar, närmare ett år faktiskt, så om Pelle känner att han vill gifta sig (vilket han nu har sagt) så tycker jag det låter helt perfekt, jag har inte brottmo fram till varken förlovning eller altaret, bara jag vet att det någon gång kommer ske. För vilken tjej drömmer inte om att få gifta sig?

Här är typen av ringar som ska sitta på mitt vänstra finger, någongång. Haha 🙂

Hittade ingen bra förlovningsring, med här har vi vigselringen.

SAGA-6K VG 0.32 CT

14.000:- smycka.se

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt, Smycken. Bookmark the permalink.

8 Responses to Förlovning

 1. isons says:

  Jag accepterar att andra inte vill gifta sig, okej? Men jag själv finner det töntigt. Andra finner det säkert töntigt ATT gifta sig…

 2. Strösocker says:

  Jag tycker att du är töntig som inte kan acceptera andras val. Gå runt och tänka att ”alla som BARA är förlovade och aldrig kommer gifta sig är töntiga”.

  Hälften av alla giftermål slutar upp i skilsmässa ändå… så jag är glad över att jag aldrig ska gifta mig.

 3. isons says:

  Det kommer nog ske snart tror jag 🙂

 4. isons says:

  Det är upp till var och en hur man känner. Jag finner det töntigt, andra inte.

 5. Strösocker says:

  Vadå töntigt? Mina föräldrar har varit förlovade hela livet. Likaså min sambo och jag. Vi planerar inte att gifta oss men har förlovat oss. Förlovning kan också betyda att man lovar sig till varandra utan att behöva gifta sig. Och det är mycket mindre töntigt än att känna ett tvång till giftermål så fort man är förlovad.

  Jag är en av de tjejer som inte vill gifta mig.

 6. LH says:

  snygg ring. jag har också redan valt ut mina ringar 😉 OCH min killes ring 🙂 men han tycker den är fin. så nu väntar man bara på att det ska ske snart också 😉

 7. Vickan says:

  Verkligen fint! Själv vill jag bli helt ”blown away” utan att veta om något 🙂 Lustigt att vi verkar ha kikat på samma ringar också.. ! 🙂 Påpekar att jag/vi inte är där ännu, som du säger tycker jag att giftermålet ska ske inom 1-2 år, och den ekonomin har vi nog inte på ett tag..

 8. JempaHella says:

  På sNoras födelsedag hihi 😛
  Så här i efterhand så tycker jag att det var ett perfekt ankomstdatum, väldigt snyggt!
  JAG drömmer inte om att gifta mig vet du väl 🙂

Comments are closed.