Varma temperaturer

Förra helgen fick vi smaka på kylan, och nu är värmen tillbaka och termometern visar 15 grader i skuggan. Hur härligt! Jag hämtade kidsen och de cyklade hem medan jag småsprang trots ett ont knä. Jag kände inte av knät någonting på min lilla joggingrunda igår men däremot senare på eftermiddagen. Det gör inte ont hela tiden utan kommer periodvis och det blir som kramp. Vad kan det vara??

Svårt att somna igår. Jag har ju vanligtvis inte det men när mycket moln hänger över mig och jag inte riktigt har koll på läget, då kutar min hjärna iväg till alla möjliga banor.

Vi har två STORA planteringar på jobbet och det är ännu så mycket som är oklart kring dem. Och även en deadline för när de ska vara klara trots att det inte ens är klart för plantering än.

Kranskväll på onsdag på Slottsholmen och det är ganska många anmälda. Galet roligt, men också lite nervöst för att allt ska klaffa. För att vi ska kunna få fram så mkt material som möjligt och att man såklart vill att det ska bli en fantastisk kväll för alla inblandade.

Jag ska binda begravningskrans på onsdag till en kommande begravning. Kransen är även en uppgift och tenta på min utbildning så man måste vara extra noga. Nervöst och tidskrävande uppgift. Funderar på att göra grunden hemma imorgon kväll istället.

Heidi från Interflora kommer till oss två dagar nästa vecka. De kommer bli intensivt och roligt. Men lite som måste förberedas inför det.

Blomsterdekorationer till ett event nästa helg. Tankar idéer och söker inspiration till detta. Så jävla roligt att få äran att göra detta. Men såklart också detta är nervöst.

I övrigt har vi ju hela biten med familj och hus som ska rulla också. Just nu känns det som det kommer bli mycket fokus på jobbet så får det bli lite ledighet senare och återhämtning med mina nära och kära. Denna period och fram till nyår är den mest intensiva i en blomsterbutik.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera