Strålande höst

Var på lagom dåligt humör imorse. Gick och la mig lite för sent och den lilla människan vaknade lite för tidigt. Men efter en timma, ett par koppar kaffe och en dusch så kom mitt vanliga jag tillbaka. Tog på mig en kjol och stövlar denna lördag. Lite roligt att få klä upp sig lite på jobbet. Utsläppt hår. Något jag saknade på Espresso House.

Promenerade ner till People först och körde en omgång vattning på deras blommor innan jag fortsatte till butiken.

Många bud och många kunde på förmiddagen. En kassa som inte ville starta och några hetsiga samtal med Sharp. Sen var stormen förbi. Fick påhälsning av mina små trollungar.

De var nere med P på stan och fikade, köpte present till kalas samt den där obligatoriska rundan till Hemmakväll.

Arbetsdagen for förbi snabbt och som vanligt hann jag inte alls med allt jag tänkte. Men en bra kassa, städad kyl och städad butik så känns samvetet bra.

En sen lunch, eller tidig middag hemma innan jag drog med mig familjen på svampjakt!

Vi hittade en hel del trattisar! Har bara ett par burkar kvar i frysen så vi måste fylla på lite. Vi älskar ju att hänga ett par timmar i skogen då och då. Det är underbart 💛.

Sune i Grekland med hela familjen i soffan och moffa godis. Ja den här lördagen har varit kalasbra! Tankat på med familje-energi och då mår man rätt bra. Även om magen är helt svullen efter all hetsätning nu 🙈.


About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera