Fredagskalas

Ännu ett kalas har avverkats, det sista nu på hösten. Det blir intensivt när fyra personer i familjen inom loppet av tre veckor fyller är. Men då får vi ses och det älskar jag ❤️.

Började min morgon ute på Horn. En dam som ringde och frågade om vi ville ha cypress eftersom hon fällt ett par träd. Såklart. Vi vill ta vara på det mesta som går i naturen. Så jag tog blomsterbilen och packade in den i bilen. Körde Lindödjupsvägen tillbaka och njöt av omgivningen. Tänk att nästa sommar åker vi i våran båt precis på det där vattnet. Ett nyp i armen på det. En dröm som blir till verklighet ❤️.

Vidare till butiken där jag lastade ur den lilla cypressen, som fyllde några säckar. Karin ringde i lite smått panik och behövde hjälp till den borgliga begravning hon skulle hålla i. Så jag fick slänga mig i bilen igen och åka till Maria Kapellet.

Hur vacker!? Pyttan som gjort den här dekorationen. Hon är verkligen galet duktig på just sånna här skapelser 👌🏼.

Stressade därifrån och bytte av med Pyttan som åkte till Petri med kistdekoration. Dagen på jobbet gick sådär ruskigt fort. Men så jobbar jag ju alltid kortdag på fredagar också. Det är väldigt lyxigt!

Fick spontant en tid på People hos en elev. Var inte jätte länge sedan jag färgade håret men blev bara bottenfärg då och nu är jag riktigt sugen på att bli mörk. Så det fick bli så. Roligt att göra något mer än bara bottenfärg som har varit detsamma i ett år nu.

Beccis beskrev mitt hår som Hagrids, haha!

Så några timmar senare…

Jätte nöjd!! Peoples duktiga elev Ebba som fixade den här fina färgen! Tack!!

P hämtade upp mig och jag slängde mig framför spisen direkt för nu började kalase närsom. Slängde ihop en risotto med egenplockade kantareller! Toppas med knaperstekt bacon och parmesan. Så enkelt och verkligen galet gott. Perfekt festmåltid!

Skönt att lägga dessa kalasmiddagar redan på eftermiddagen. Så småkidsen orkar hänga med och att man dessutom får njuta ett par timmar i soffan framför MAD MEN 👏🏼.

Tända ljus i vårt hus. Älsk på denna årstid 🍂

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera