Mitt i veckan

I måndags var jag och Lykke på första gången av ridlekis. Det ligger fyra mil utanför Västervik så det är en liten bit att åka. Men summering efter första gången så var det helt klart värt det.

Lykke fick en shettis som heter Texas. Ullig som en björn och bland det sötaste jag skådat. Vi fick börja med att borsta och göra i ordning Texas. Sedan blev det en liten ridlektion i ridhuset. Lykke klappade om Texas många gånger och tyckte han var rätt mysig 💛.

När vi borstat av han så var det dags för en liten godis. Texas var glupsk och misstog Lykkes tumme för att vara en godis och det blev ett litet bett. Lykkes min när han bet henne 🙈. Men det blev snabbt bra.

Igår började vi med en stor plantering på jobbet. Hoppas på att kunna fortsätta så snart det går. Riktigt skönt att få spendera några timmar utomhus och få använda kroppen. Frisk luft kan göra underverk!

Blev hämtad på jobbet och vi firade vår Pelle som fyller år ❤️. Första gången på 13 år som jag inte varit förberedd med en present. Men har beställt så det kommer lite senare. Han är inte direkt världens enklaste att hitta på något till.

Onsdag och mitt i veckan redan. Idag väntar en längre arbetsdag. Ruskigt väder ute men inte så farligt kallt som det varit tidigare dagar.About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera