Helgen swishade förbi

Vi har haft en väldigt fin helg. Så tacksam för underbara människor som förgyller mitt liv.

I fredags hängde jag och kidsen efter jobbet. Sent på eftermiddagen lämnade jag av dem hos syster och styrde ut till stallet och tog en ridtur på Tore. Vilken schysst häst han är, gillar han mer och mer 💛.

Hemma väntade kantarellmackor och en dusch. P hade städat huset och tänt ljus 🙏🏼. Vi kollade på de sista avsnitten av Fartblinda.

Tidig morgon väntade så jag fixade håret och packade innan det blev dags att sova. Tidigt på lördagen hämtades vi upp av Fanny och Jim och styrde bilen mot storstan!

Smidig och snabb resa upp med ett frukoststopp på EH i Nyköping. Väl framme packade vi in väskorna, ställde bilen och promenerade från Kungsholms strand in till stan. Besökte en av mina favoriter på Instagram, Gullvivanstockholm 👌🏼.

En heldag på stan med lunch på Vapiano, älska på deras Crema di Funghi!

Galet kall dag i Sthlm. Soligt men blåsigt. Glad att jag hade mössa. Jag och fanny promenerade mestadels medan grabbarna blev hopplöst förälskade i Voi cyklarna 🙈.

Inspirerande dukning inne på H&M Home ✨

Chill hemma med ett par glas alkohol innan vi tog en taxi till restaurang Riche. Där avnjöt vi en god middag, pratade framtid och kikade på människor.

Fantastiskt dygn i Sthlm med våra fina vänner ❤️. Härligt att få leva och uppleva livet med dem man älskar mest.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera