Tidig morgon

Jag vaknar redan vid fem av att jag är galet kissnödig. Men orkar inte gå upp utan lyckas somna om. Vaknar upp igen kvart i sex och är då sjukt kissnödig och måste verkligen gå upp. Helt ont i magen för att man krampaktigt hållit blåsan. En tung förkylning har dragit in. Eller början till en tung. Igår tog jag febernedsättande var fjärde timma och försökte skjuta upp detta som är på väg. Det gick hyfsat bra igår. Men idag värker halsen också.

Har hällt upp en kaffe, tagit en omgång värktabletter och kikar nu på Nyhetsmorgon. Jag sitter ju aldrig i soffan på morgonen och njuter nu av den Lill stund det kommer vara.

Har hittat en ny favorit bland doftljus-djungeln. Leonard. Doftar inte för sött eller för starkt. Mer som en svag doft av tvål. Underbar!

Igår hade vi lite event på jobbet. Vi startade kvällen på http://saininorden.se/

Där fick vi bubbel och snittar samt kika runt bland Lollos fina kläder. Därefter promenerade vi ner till butiken där alla tjejerna fick göra något kreativt i stickmassa. Jag själv tycker att det är väldigt roligt! Finns så mycket skoj man kan hitta på.

Jag valde att göra en torkad kreation en en mustig kruka. Missade att fota men ska göra den senare idag, den blev snygg.

Tidigare på dagen var jag och Karin på Slottsholmen. Nu är det snart helt klart där borta. Alla Cordeline har fått flytta in i korgar samt placerats ut i sviterna.

Åh vilket roligt jobb jag har! Älskar variationen 👏🏼.

Snart dags att krypa ur mjukisbyxan och ta tag i denna onsdag. Långdag i butiken. Mycket begravning, snitt och en fotografering. De blir en bra onsdag det här, så länge förkylning, halsont och feber kan hålla sig borta.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera