Neråt

Ungarna var trötta imorse. Jag med, riktigt trött. En galen helg med två födelsedagsfirande på samma dag.

Ja för igår fyllde våran fina Lykke 3 år! Galet vad tiden har gått fort. Som jag älskat de här åren med mina kids, när man känner sig komplett!

3 månader gammal ❤️
Fina unge ❤️
Första mötet mellan dessa ❤️❤️

Duplotåg, deg, kläder, böcker, käpphäst och många grejer till hennes älskade dockor, så mycket fina presenter. Så lycklig över att vi sjöng ”Vi gratulerar” för henne. Den visan drar hon mer än gärna en gång om dagen.

Eftermiddagskalaset så var LYKKES bästis Othilia här. Och dessa fyller ju år på samma dag ❤️.

Så igår kväll var vi lite möra här hemma. Förmodligen därför lite extra trötta imorse.

Förutom en massa kalasande så var jag och o i stallet och kollade på hoppträningen.

Vi var ute och promenerade vid Gertrudsvik

Satte mig ute och band en krans. Dock snodde mamma med sig den när hon bär här så jag får binda en ny till mig själv 🙈.

Och nu är de värsta pms dagarna komna och då känner man sig alltid lite nere, eller jag hör det iaf. Börjar fundera på livet och sånt, typ. Och om ett par dagar vänder det och allting är lyckosamt igen. Så konstigt det där, hur mycket hormoner kan påminna en.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera