Allmänt

Hej helgen!

Den här veckan sprang på snabbt och det är redan helg.

Jag började morgonen med att vattna på Slottsholmen. Höstplanteringarna är verkligen fantastiskt vackra!

En kortare dag idag på jobbet. P hämtade upp mig och vi åkte till skolan för att ha utvecklingssamtal med Oliwer och hans lärare. Eller fröken som han själv kallar sig för. Det gick bra! Stor skillnad från första klass. Kan ju ha en del att göra med att dem har fått en ny ”fröken” detta läsår. Han jobbar på bra i alla ämnen. Har fortfarande lite för lite tålamod och svårt att sitta stilla. Men Det är ju inte så konstigt när båda hans föräldrar var PRECIS likadana när dem gick i skolan, och lite så fortfarande 🙈. Men vi uppmuntrar till att försöka hårdare, tänka på de andra i klassen osv.

O var så besviken att han missade mellanmålet på fritids. Det var äppelpaj med glass. Så när vi åkte hemåt stannade vi och inhandlade det och det blev dagens mellis. L var inte så förtjust i pajen och tog en smörgås istället.

Efter ett par timmars mys med kidsen åkte jag ut till Tore i Stuverum. Han fick nya skor och sedan tog vi en runda i skogen i duggregnet. Så mysigt!

Tacos, nytvättat hår, tända ljus och nu somnade precis den minsta och den stora kikar på film. Jag ska slå in lite paket till födelsedagsbarnet (fyller på söndag) och sedan se ett avsnitt av serien HEDER, så braaaaa!

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera