Skadad

O började veckans två dagar med att vara sjuk. Det började med illamående och yrsel i lördagskväll. Vi misstänkte godiset. Det har hänt förut. På söndagen var det ännu inte bra och han hade fått 39 graders feber. Så Pelle var hemma med honom under måndag-tisdag. Så i tisdags morse tänkte jag passa på att ta en joggingrunda innan jobbet. Jag tvingas alltid stanna efter en stund pga för dålig kondition. Men denna gång bara flöt det på. Dock började mitt knä spöka efter halva rundan och det slutade med att jag nästan haltade. Under hela tisdagen så hade jag så jävla ont! Fattar inte vad som hände? Liniment igår och det var bättre och bättre idag med men igår kväll så hettade det liksom i knät. Vet inte vad som hände. Typiskt!

I tisdags spenderade jag hela min arbetsdag på Slottsholmen. Plantera höst på deras baksida. Åh så fint det blev! Innan vintern kommer ska vi sätta lite granar också. Så mysigt. Tänk att sitta där och äta julbord 💛.

Jobbar till eftermiddagen idag. Sen hem och hänga med familjen en stund innan jag åker tillbaka till butiken. Det är tjejkväll på stan och vi kommer att ha ett riktigt pangerbjudande här i butiken 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera