Familje-helg ❤️

Den här helgen har vi nästan släppt alla måsten och bara hängt tillsammans. För vad betyder mest, att tvätten ligger där den ska, att skorna i hallen står prydligt eller om diskmaskinen är iplockad/urplockad eller att vi faktiskt fått tid med våra barn och hänga tillsammans? Ja ganska ofta måste jag själv påminna mig om VAD som faktiskt betyder något.

Lördagen började med lång mysig frukost med familjen. Därefter lämnade jag Lorentz till sin farmor medan jag gick och körde ett lördagspass på jobbet. Efter jobb har vi avverkat flera skogspromenader, för att kika efter både blåbär och svamp. Långa middagshäng. Långa samtal. Lyssna och stanna upp. Återhämtning ❤️.

Jag har blivit så påverkad av denna bok som min vän i torsdags tipsade mig om. Så vill du också bli inspirerad läs/lyssna på den 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera