Frostig start

Jag hade förberett med fingervantar till barnen som imorse åkte på då termometern visade 4 grader. Läskigt hur snabbt det slår om och blir kallt. Några varma sommarkvällar har det ju inte varit gott om just denna sommar men temperaturen låg ändå ganska högt långt in i september. Imorgon utlovas det riktigt varmt igen ☀️.

Jag började min morgon på Slottsholmen. Solen värmde på och det var vindstilla. Efter drygt två timmar gick jag mot butiken och fortsatte min kortdag. Att sluta tidigt på fredagar är härligt!

P hämtade kidsen medan jag gjorde mellis och i dörren byttes vi av och jag åkte till Stuverum. En ridtur på Tore idag i skogen. Jag kände mig faktiskt inte rädd. Jag som är värsta hariga annars. Men Tore är verkligen en schysst häst, helt genomsnäll 💛.

Hemma var det fullt ös! Både Lorentz och Junior är här. Men de små kiddona leker så fint ihop. En fredagsgulasch och färskt bröd till. Älskar soppa!

Nu håller minstingen på att nattas. Får se hur han sover inatt. Snart soffan, godis och någon ny serie att grotta ner sig i. Games of Thrones fastnade jag ju inte för…

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera