Sjuka grejer

Igår gick dem ut med varning i Valdermarsvik om att skolor och förskolor ska hållas stängda pga hot. Allvarligt hot dessutom. Det är så sjukt att sånna här grejer händer i världen, i Sverige, 4 mil från vår lilla stad. Så läskigt!!

Min kollega Pyttan bor ju där så idag var hon hemma med sina kids. Så jag körde några timmar själv tills chefen oväntat dök upp och det blev en räddning för det var en hel del i butiken på förmiddagen. När någon kommer in och vill beställa blommor till en begravning så kan det ta en stund. Kommer någon mer in under den stund och vill köpa en bukett som ska plockas ihop så ja ni förstår ju, man kan inte dela på sig och ibland känns väntetiden lång. Så oftast är vi ju två vilket är skönt.

Mycket och många begravningar imorgon så vi har kämpat med det under eftermiddagen. Jag jobbade några extra timmar. Vill inte lämna någon stackare i sticket.

Vi hämtade kidsen tillsammans. Känns alltid lite sådär extra bra när vi kan göra det. Och barnen blir så otroligt glada ❤️. Hem snabbt och in i duschen innan vi åkte hem och firade vår fina mamma, mormor och svärmor!

Fredag imorgon, en av veckans bästa dagar. Lill Lorentz ska hänga här hela helgen. Ska bli mysigt ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera