Hans dag

Vilken snabb arbetsdag. Det har varit lite drama de senaste dagarna i butiken och anledningen är pga att det var inbrott i helgen. Galet otäckt. Tjuvarna har lagt ner mycket tid också. Tänk om någon klivit in på jobbet precis just då. Inte så troligt eftersom det förmodligen hände nattetid men tänk OM. Fy.

Snittet var försenat men när det väl kom så satte jag fart med det och Pyttan med växterna. Efter lunchen följde jag med Karin till Slottsholmen. Vi rekade vilka växter som skulle stanna och vilka som skulle övervintras och vilka som ska slängas. Gick i nästan alla sviter och kikade vilka av dem som behöver nya växter. Wow vilka rum det är, eller snarare små lägenheter. Mamma Mia sviten är ju bara GALEN 😍.

Klockan sprang iväg och jag tog arbetsbilen hem. Skulle plockat med mig krukor hem som skulle planteras i men eftersom regnet vräkte ner så får jag ta dem innan jobbet imorgon istället.

Landade hemma några minuter innan resterande familjen så jag började slänga ihop en tacos! Oliwer som önskat.

Därefter blev det vaniljglass med både kolasås, chokladsås och tuttifrutti strössel. Idag kör vi extra allt ❤️.

När middagen var avslutat fick Oliwer följa med ut till uterummet där hans present väntande. En ny cykel! En orange mountainbike! Han blev helt stum 🙈.

Tyvärr blev det ingen provkörning eftersom regnet inte gav med sig. Får bli imorgon 👏🏼.

Tänt brasa och tända ljus och några avsnitt av Fartblinda. Vilken härlig tisdag ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera