8 år av lycka!

Tänk att min prins fyller hela 8 år idag ❤️. För åtta år sedan den här tiden på morgonen så låg jag utslagen i en säng på förlossningen och inväntade en läkare som skulle göra bedömning om snitt eller inte. Efter 104 timmar med värkar var femte minut var jag rätt överkörd. Ett snitt kändes som enda utvägen, och det var det nog. Ett par minuter över elva kom han ut. Jag helt ovetandes (sövd) men fick träffa han en stund senare. Min lilla lilla plutt ❤️.

6 månader gammal ❤️
Och sju år senare växte du upp och blev den här stiliga killen ❤️.
Envis och trotsig, stimmig och vill alltid ha mer. Väldigt lik både sin mamma&pappa. Ett hjärta av Guld du har och vill alltid hjälpa de små. Vår kramiga kille, vilken lycka att just du kom till oss ❤️.

GRATTIS VÅR FINA OLIWER PÅ DIN DAG 🎈

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera