Ledig måndag

På mina lediga måndagar (numera var tredje vecka) så hinner jag med så galet mycket här hemma. Dessutom tycker jag det är roligt att röja. Plockar runt saker (P blir tokig) och röjer undan. Vill ha det hyfsat rent och emellanåt så dyker det upp och växer med prylar och så får man röja lite ibland. Alltid samma sak. LÄNGTAN efter ett STORT HUS MED ETT STORT KÖK är enorm 🙌🏼. Men fortfarande bara en dröm. Inget bygglov, än.

Kalas för vår prins igår! Eftersom ungen inte direkt leker med leksaker och har aldrig gjort så fick han pengar samt en upplevelse. Han ska få åka till Gbg och gå på allt han vill på Liseberg under Halloween, fett kul!! Svin bra present ju 👏🏼. Moster är alltid så kreativ och påhittig ❤️.

Imorgon fyller han på riktigt åtta år och jag hoppas så han ska bli glad för vår födelsedagspresent.
Han nämnde att det var viktigt att vi kom på morgonen och sjöng och att han gärna ville ha en bulle. Såklart åkte jag och köpte bullar nu på kvällen. Såklart man ska få äta en bulle till frukost när man fyller år 🎈.

P hyrde en vattendammsugare tidigare idag på dagen så efter middagen var det jag som hade ett skapligt häng i ruffen. Jag ville nästan gråta innan jag började när jag insåg vilket helvete det kommer bli att få bort all smuts. Men vet ni. Två timmar senare var jag klar och tänka sig vad mycket bättre det blev! En hel del städ återstår på båten men vi får ta lite pö om pö. Sen måste den såklart städas igen innan sjösättning nästa sommar men det kommer bli en enkel resa om man jämför med det här 🙈.

Sova tidigt ikväll riktigt trött. Nyduschad och nylagd i nytvättade lakan, ja ni vet, magiskt 🤘🏼.

Helgens färgsprakande bukett!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera