Kalas nr 1

Godmorgon regniga söndag! Jag börjar morgonen tillsammans med barnen i soffan med kaffe och tända ljus. Åh vad mysigt det är när regnet smattrar ner utanför.

För ett par veckor skrev jag ju att vi var iväg på ett mission. Några dagar efter det åkte Pelle iväg med Erik på samma mission. Vi har nämligen varit och kikat samt provkört en båt. Efter två långa veckor så blev drömmen igår verklighet. Vi hämtade hem pärlan!

Den kördes direkt bort till tvätten och fick sig en genomgång. Kidsen lekte i den minimala men ack så fantastiska lilla lekparken. Så jag passade på att tvätta av bilen också.

Sen kördes båten hem och nu står den här på infarten. Vadå den som väntar på något gått? Vi måste vänta hela långa året till nästa sommar innan vi kan nyttja den. Som vi längtar efter dagar på sjön, häng på klippor, övernattningar i skärgården. Båt till Öland istället för bil. Hoppas det blir en bra sommar med mycket ☀️.

Nu ska den städas invändigt också. Den är faktiskt riktigt jäkla skitig! Sacka har lovat att hjälpa till 🙏🏼. Jag tänkte ge mig på ruffen lite senare idag. Behöver hitta en bra textiltvätt först.

Nu drar hösten igång med alla dess födelsedagar och kalaset kommer tätt. Först ut är Oliwer. Vi startar med familjekalas idag (han fyller på tisdag). Barnkalaset får bli samma som förra året, Halloween! Nästa vecka är det mammas tur och veckan efter är det Lykkos tur. Och veckan efter det Pelle. Ja ni hör ju, galet nu 🙈.

Dags att åka och handla ingredienser till tårtbaket!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera