Kylig morgon

Från att förra veckan ha det helt galet varmt till att termometern visade +10 grader imorse. Fascinerande hur snabbt det kan vända. Så på med fleecetröja på ungarna. Tänk vad jag avskydde fleecetröja innan jag fick barn och som jag älskar den nu. Riktigt praktiskt plagg som kan böras nästan alla årstider. Tänk att det snart är dags för overall och kängor, uhhh.

Som vanligt så går promenaden svin snabbt för L har lärt sig cykla (med stödhjul) ganska fort och stadigt nu. O och hon tävlar lite mot varandra och jag småspringer för att hänga med. När kidsen var lämnade pluggade jag in lurarna och fortsatte med min ljudbok, ELVA ÅR I FÅNGENSKAP. En sann historia om en tjej som blir kidnappad och hålls fången i elva år. Jag har sett filmen också. Vilka sjukt vidriga människor det finns.

Timmarna på jobbet gick fort och eftersom jag började lite tidigare ville Karin även att jag skulle gå hem lite tidigare. Så jag var hemma till fyra och började med middagen. P kom med kidsen strax där efter.

Efter stekt fläsk med löksås så åkte vi till svampskogen.

Det blev några liter med oss hem. P duschade kidsen, gick och la L medan jag och O rensade svamp samt gjorde kantarellstuvning som topping till de varma mackorna.

O har idag haft en helt fri dag från padda, telefon, dator och tv-spel. Vi behöver ta fler sånna dagar. Det gick faktiskt bra, över förväntan!

Nu ligger mackorna och göttar till sig i magen och jag ska se ett par avsnitt av GOT.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera