Full fart

Efter morgonkaffet satte jag igång med städ. Toalett samt fylla på med tvätt i maskinen. Byta sängkläder och vädra täcken. Rensa i garderoben och vika in kläder. Damma och dammsuga övervåningen.

De små barnen lekte och till lunch serverades pannbiff med stuvade makaroner.

Därefter drog jag på mig träningstightsen och tog med mig Lorentz på en riktig långis. Jag varierade gång med löpning hela vägen ut till stugan. Det är nästan en mil dit. 1 timma och 10 minuter tog det. Ett par avbrott då lilleman vaknade men somnade om. Det var rejält blåsigt och motvind hela vägen. Jag var dyngsvett när jag nådde mitt mål!

En kaffe hos mamma och en stund senare hämtade Sacka upp oss. Väl hemma var det vara att slänga på Lykke ridbyxorna (så stolt hon är över dem) och sedan åkte vi ut till Målserum för en liten ridtur.

Efter ridningen plockade vi upp Pelle och åkte till mammas hus i stan. Ett väggfäste och en svintung tv och vi landade hos mammas vän Inger för att sätta upp den. Hela projektet tog 2,5 timma. Och precis när vi var färdiga kom åskan med raketfart och dundrade på mitt i stan. Vi plockade upp pizza och körde hemåt. Tur att jag hängde ut alla täcken imorse ju… lilla regnskuren som kom 🙈. Så torktumlaren har fått gått varm här hemma.

Pelle och Eriks mission blev inställd pga det rejäla ovädret, men imorgon så blir det av istället 👏🏼.

Nu måste jag sova. Tidigare måndag morgon väntar.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera