Första september

God Morgon söndag!

Om en stund kommer vår allas lilla prins Lorentz hit 🧡.

Jag ska eventuellt följa med ut och rida senare idag och P ska iväg på en grej med Erik. L ville rida på barnridningen så de åker vi ut i eftermiddag och gör.

Imorgon börjar vi på nytt schema på jobbet. Jag kommer jobba var tredje lördag istället för varannan men däremot jobba måndagar (5h). Så nu ska barnen käka frulla på föris och fritids tre dagar i veckan. Det blir att kliva upp lite tidigare dessa dagar men det ska nog gå bra.

Pampasgräset har växt på sig bra under sommaren. Tvivlar på att det kommer komma några vippor men hoppas kan man ju alltid. Förresten så går det att köpa pampasgräs (as stora) hos oss i butiken från och med onsdag! Så efterlängtat 🌾.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera