Sista dagarna i augusti

Blev upphämtad på jobbet igår av P och vi åkte på mission! Blev utskälld av en kärring och jag kan säga att hon blev utskälld tillbaka. Var ingen bra tidpunkt att ge sig på mig där och då när jag redan var lite smått irriterad och en pms som heter duga. Jävla kärringjävel, ursäkta ordspråket men hon är en riktig kärring. Tjafsat många gånger med just henne men då var jag mycket yngre. Hon är precis oförändrad i sitt humör!

Beccis hämtade kidsen på föris/fritids och sedan fick de stanna kvar där. P och jag drog sen på eftermiddagen iväg på AW. Så jäkla mysigt och helt galet med folk! Det här hoppas jag vi gör om nästa sommar igen. Livemusik på fiskaretorget och jag var lite smart som bokat bord innan. Var så många som inte hittade något ledigt bord någonstans, galet.

Bjursundshamburgare på Burger Shack, alltid gott!

Vi mötte spontant upp vår vänner på Guldkant för ett glas vin och avslutade med en kaffedrink på vackra Slottsholmen.

En liten söt bubbla mitt på torget som folk hade fått gått loss på.


Skönt med AW för att man landar hemma hyfsat tidigt. Ett avsnitt av GOT och sedan somnade jag gott.

En lättare sovmorgon och sedan kilade ner till jobbet. Var mycket mer än vad jag tänkt mig. Trodde inte folket ville gå på stan i detta väder men gå bort blommor är såklart ett måste.

Efter jobbet mötte jag upp familjen. Vi käkade mat och åkte sedan till svampskogen. Äntligen har vi hittat ett ställe som var fyllt av de gula finingarna. En del trattkantareller också faktiskt.

Så det kan bli ett par kantarellmackor ikväll framför en bra film. Bra avslut på denna augustimånad. Jag vill att sensommaren ska stanna så länge det går men ser även fram fram mot höst, det är en mysig årstid 🍂.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera