Lugnare vecka

Rätt skönt att det kom en lite lugnare vecka. Återhämtning.

Terese har semester denna vecka med så vi är fortfarande en man kort på jobbet. Igår jobbade jag själv hela dagen. Började morgonen med vattning på Slottsholmen. När jag kom tillbaka till butiken hade en dryg vagn med snitt kommit. Jag gav mig tusan på att jag skulle hinna med hela vagnen själv. Det är bara tråkigt om man inte hinner och resterande åker in i bak-kylen och man måste ta itu med det dagen efter.

Jomen vet ni, klappar mig själv på axeln för att jag faktiskt hann med hela vagnen! Men min klocka visade även att jag gått 21.000 steg så jag var lagom mör. Tur P kunde hämta mig 😇.

Bild från i tisdags när vi åkte ut och badade efter middagen. Vilket fantastiskt sensommarvärmen vi har fått den här sommaren. Önskar det håller i sig länge, länge.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera