Webbplatsens överlägg

Magiskt bröllop I

Efter den helt galet inte sova veckan så kom lördagen då min bäst vän skulle gifta sig.

Vi lånade min systers hus så där samlades bruden och tärnorna. Jag lockade Elins hår och satte upp det i klämmor. Vi drack bubbel och käkade smarrig frukost från nya bageriet 96grader.

Jag lämnade tjejerna ett par timmar för att åka och preppa ett annat bröllop som var på Gränsö. Satte upp dekorationer på båge. Det sattes på ett tyg efter dessa också. Enkelt och vackert.

Mötte upp tjejerna igen och nu var vi några fler. Elin hade blivit sminkad av en mua (heter det så?) och hon såg ut som en docka! Helt galet vacker 🧡. Sen åkte klänningen på och vilken fantastiskt vacker klänning!

Jag släppte ner håret och gjorde sista piffet. Vacker som en dröm 🧡.

Hur fin krans?

När vi fotat vår vackra vän så gick jag och hämtade buketten. En bruds reaktion när hon får se sin bukett är alltid något alldeles extra. Att jag dessutom fått äran och förtroendet att göra den till Min Elin betyder mycket 🧡.

Huset tömdes och det var bara jag och Helen kvar. Vi drack bubbel och piffade oss. Så jäkla mysigt att få hänga med henne.

Tiden rann iväg fort och en stund senare kom Pelle med kids och plockade upp oss.

Älskar min nya kjol från Closet London.

Vi lämnade av kidsen hos vännerna i Grantorpet och fick sedan skjuts ut till Gränsö.

Vi promenerade ut till Ekholmen där vigseln skulle vara. Galet fint väder! Galet vacker plats för en vigsel. Galet vacker vigsel, inte ett öga torrt ❤️.

Vackra Elin!

1 svar på “Magiskt bröllop I

Kommentarer är stängda.