Full fart

Det har varit galna dagar, på riktigt så fullproppade in i varenda minut.

Förutom att en av mina bästa vänner gifter sig på lördag så har vi verkligen haft fullt upp på jobbet. Fyra brudar på en helg är rätt mastigt. Speciellt när vi inte är full styrka. Men det har gått bra. Jag har haft ont i magen för brudbuketten som jag fått förtroendet att göra till Elin. Men igår gjorde jag den och den blev så galet vacker, hoppas Elin tycker likadant! Efter att den var klar så lättade mitt hjärta ganska mycket. Ni ska självklart få se bilder på den, men inte än.

Imorgon väntar ännu en fullspäckad dag. Börjar morgonen tidigt med att göra Elins hår. Därefter ska alla buketter levereras ut till Gränsö. Det är ännu ett bröllop där imorgon så jag ska sätta fast dekorationer och lite så där också. Även lite småfix kvar till det bröllopet vi ska gå på.

Men när allt det där är klart ska vi tjejer mötas upp för en lunch, bubbel och piff tillsammans, så mysigt ❤️.

Uppladdning i soffan nu med mina absoluta favorit film, Pretty woman!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera