Intensiv dag

För alla er som tror att man bara står och myser och luktar på blommorna i en blomsterbutik så in jag säga att det är precis raka motsatsen. Jag har kört på som bara den idag och blev långt ifrån klar med allt jag ville hinna med…

Jo jag promenerade till jobbet men blev hämtad när jag slutat. Kan även tilläggas att jag stått stilla ganska mycket vid arbetsbänken med snitt och begravningsdekorationer. Men däremellan blir det lite spring 😅.

Fantastisk svampsoppa till middag med ljust bröd och en massa smör på, mumma! Klämde en bit ostkaka efter maten också, galen i ostkaka.

Börjat göra lite dekorationer till min Elins bröllis som är på lördag. Kände att jag ville stryka något från den hektiska to-do-listan som är lång dessa kommande dagar. Men så mycket roligt att se fram emot! Kikade samtidigt på dokumentären Woodstock – Tre dagar vi aldrig glömmer.


Taggad för en fartfylld torsdag imorgon 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera