Dagen började fantastiskt

Vid sex väckte L mig. Sov sa jag, det är mitt i natten. Det blev tyst en stund 🙈. Vid sju gick vi upp. Under sommarlovet har jag lämnat kidsen vid kvart i nio. Idag var det tillbaka till de vanliga rutinerna och därmed lämna en halvtimma tidigare. Galet vad den där extra halvtimman på morgonen gör.

När vi klivit ner så låg det ett paket vid kaffebryggaren. ”Ring mig innan du öppnar” löd lappen. Hade is i magen och gjorde i ordning mig och kidsen samt fixade frukost till dem innan jag ringde…

Med P i luren så öppnade jag… sen skrek jag när jag såg vad det var! Ja det kan faktiskt fortfarande hända tydligen, att man skriker av lycka när man får en såndär pangpresent! En Applewatch ❤️.

Min fina man. Det är nog en av de 10 topp bästa presenterna jag fått i livet! Tack min älskling ❤️.

Sedan blev det bråttom till skola och föris. L på cykel och O på sparkcykel, som alltid. Jag lite halvspringande bredvid. Skolstart för O. Tvåan 👏🏼. Ny lärare och allt. Så mycket spännande att se fram emot.

Hyfsat mycket att göra på jobbet idag. Snitt som kom igår. Fylla kylen med buketter. Ringa kunder och återförsäljare. Byta lysrör i kylen. Planera upp för fyra (!) brudar som vi har i helgen. Ja timmarna rullar på. Och jag har rört mig stekt idag pga sjuk träningsvärk (från att ha ridit i 20 min). Men dagen gick fort och vips så var man hemma igen med falukorv och makaroner i magen.

Nu ska jag utforska min nya klocka ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Dagen började fantastiskt

  1. Emeli says:

    Jag tror med jag kommer älska den . Ja han är bäst ❤️. Även dem som hjälpte till

  2. Fanny says:

    Du kommer älska den ❤️ Världens bästa present ❤️❤️ Han är fin din man.

Kommentera