Halmstad

Med packad väska och en uppladdning regnkläder så for jag och min böna iväg till Halmstad för att se Gyllene Tiders sista spelning.

Det är många mil till västkusten men bilresan gick väldigt snabbt. Ett stopp för mat, massa prat och Molly Sandens sommarprat och sedan var vi framme.

Jag hade bokat i sista sekund ett boende på Airbnb. Det var det enda som fanns ledigt i hela Halmstad! Galet ju. Fler än vi som tänkte se konserten. Boendet låg i Ågarp som var cirka 6 km från Brottet där spelningen skulle vara. Och vilket boende jag lyckas få tag på! Helt nytt, fräscht och lagom stort för två personer. En utsikt över det pampigaste ridhus jag skådat.

Vi lämnade bara av väskorna och packade med regnkläder i ryggan och tog bilen bort till Brottet.

Chris Klafford som skulle spela innan hade blivit sjuk och ersattes med någon lokal förmåga. Sådär faktiskt. Men när GT inträdde scenen så var det magiska timmar som for förbi! Vi gungade med och sjöng till alla låtar och hoppade galet till Sommartider, underbart!

Lite coolt att Niklas Strömstedt intog scenen och sjöng med i Marie i växeln.

Ah vilken kväll. Vilken lycka att få vara med om detta. Jag har lyssnat så galet mycket på dem under mina yngre år. Favorit låten är Flickan i en Cole Porter sång, underbar.

När det var slut och alla drygt 10.000 personer skulle gå ut samtidigt så tog det en liten stund. Men ganska snabbt var vi hemma igen och somnade gott.

Vaknade rejält utbilda strax efter åtta. Fanny som vanligtvis går upp strax efter sex sov hon med. Kan vara välbehövligt ibland.

Vi packade och fixade oss och drog sedan iväg till Söderpiren café för en frukost. Så mysigt ställe! Vi hade tur som fick ett bord. Galet god frulle och med en utsikt som var magisk. Tyvärr blåste det ju helt galet så det var rätt mysigt att sitta inomhus.

Ett litet impulsivt beslut och vi styrde bilen till Ullared! Har inte varit där på flera år. Galet vad stort det blivit! Parkeringarna är ju liksom som typ 20 fotbollsplaner.

Några snabba timmar inne i varuhuset och vi körde hemåt.

Wow vilken bra helg! Är så lycklig över dessa små trippar som blir av. Denna var dessutom rätt så spontan. Underbart. Det här gör vi om, min böna och jag ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera