Bästishäng

Vi har haft en mysig eftermiddag här hemma. Oliwer var SÅ LYCKLIG att få hänga med sin bästis Elliot ❤️. Dem har fart runt och gjort det mesta man kan göra hör hemma. En nästan 5 timmar lång playdate och de håller sams så otroligt bra. Underbart att få ha E här på häng.

Min bästis Helen och även en av LYKKES bästisar Fiona har varit här också. Så det har blivit ett skapligt bästishäng idag kan man säga. Kan man förresten säga bästis när man är 35? Well i do. Det låter ju svingulligt.

Och som hon älskar bebisar. Är så snäll mot dem, det värmer i hjärtat att se. Grabbarna som lekte är också schyssta mot de mindre. De tycker jag är underbart att se. De stöttar och ställer upp för sina småsyrror. Elliot har ju också en lillasyster som är några månader äldre än Lykke.

Shit vilken sen kväll det blev. Jag som skulle sova tidigt tänkte jag 🙈. Dags att dra sig till sängen.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera