Spontan helg

Hej fredag!

Veckan har rasat iväg fort och vi har nu fredag och helg framför oss. Solen skiner ☀️.

Vi drog igång morgonen tidigt här hemma idag. Ingen stress. Snart dags att ila iväg och lämna kids och sedan vidare mot jobbet. Kort arbetsdag idag. I eftermiddag kommer Elliot hit och Oliwer är väldigt exalterad över att få träffa sin bästis. Min bästis Helen med kids kommer även hit vilket jag ser fram emot ❤️.

Lite senare måste jag hinna med en del i trädgården. Den har fått lite på stans by i veckan.

Tomatplantan har vuxit sig rejäl! Tänk att jag tidigt i våras sådde dessa som frön. Det är så fantastiskt att sätta frön och se dem växa!

Imorgon efter jobbet åker jag och min darling till Halmstad för en helt spontantripp och se Gyllene Tiders sista konsert. Så taggad!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera