Nystart

Även om jag älskar sommaren och önskar att den behagliga temperaturen varade året runt så är det rätt nice med höst också. Snart kommer den. Ulliga tröjor och tända ljus plus en massa serier på det.

Ska ta tag i pluggandet nu också. Har haft sommaruppehåll. Svin taggad!

Besökte skogen en sväng idag med Fanny. Härligt att andas in den där doften som bara skogen in ge. Skönt att röra på sig.

Tanken senare var att plocka upp mat och sätta oss vid kanalen men vädret (ingen väderapp sa regn!) stoppade oss, så det fick bli ett häng på Åhmans istället.

När vädret blivit något bättre tog vi årets första promenad ute på Lysingsbadet. Galet att vi inte varit där tidigare i år. Men dagarna har liksom runnit iväg…

Vilat lite i soffan nu efter en natt med lite sömn. Kräftskiva igår och kom i säng sent. Sen vaknade L och hade det kämpigt med alla sina myggbett på benen. Tror hon är överkänslig mot dem för hon får stora blämmor med en ring runt. Vad kan det betyda? Googlat men fick inget bra svar.

Nu fortsätter chillet här hemma 🙏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Nystart

  1. Josefin says:

    Samma med Olivia i år, tydligen så är myggorna extra tuffa i år hörde jag någonstans. Märken kvar som hon fick i midsommar. Vi fick tillslut varva xylocain med kortisonsalva för att både svullnad och kli skulle lugna sig och det har funkat bra!

Kommentera