Nya lådor

Idag satte P igång med de två sista lådorna. Det är ett många timmars projekt så jag tror han är rätt glad när det snart är över. Han har hållit på precis hela dagen och snart är den sista färdig. Jag åkte och handlade markduk, 150 liter lecakulor samt 15 säckar med jord. Jag och L hällde i jord i den första lådan efter att markduk satts samt att jag plastat den invändigt. L älskar att hjälpa mig i trädgården och jag är tacksam för att hon tycker det är roligt!

Imorgon ska vi fixa den andra lådan. Men måste första handla mer jord 🙈. Minst 10 säckar till.

Jag har varit iväg och inhandlat en del inför morgonens kräftskiva. Tog ett stopp på jobbet och handlade hem lite nytt snitt. Det var länge sedan nu.

I förmiddags var jag och kidsen ute och tittade på Elliot och Diablo som tävlade. Det blev en felfri runda och det kom nästan tårar för jag blev så glad, så duktiga 👏🏼.

När L somnat ska jag slänga i en färg i håret och leta upp någon film att kika på.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera