Hett idag

Vi landade i Byxelkrok runt halv åtta tiden på kvällen. Barnen lekte av sig en stund innan Lykko fick gå och sova. Kvällen avslutades med kaffe och kortspel.

Snorungen Oliwer väckte Lykke tidigt imorse och de smög in i huset till farmor. Vi klev upp en stund senare och jag tog en promenad till Ica för att köpa lite bröd. Frukost ute i trädgården och det kändes att idag kommer det bli hett! Vi packade badväskan och åkte ut till Grankullavik. Böda sand kan vara kul det med men det är ju så sjukt mycket folk där!

Runt 23 grader i vattnet och så sjukt långgrund. Barnen älskade att bada där. Vi stannade inte så länge utan prioriterade att L skulle sova ordentlig middag idag. Det har varit lite si och så under det de senaste dagarna. När L sov middag stannade O hemma med farmor och farfar och vi lånade svärfars lilla fräsiga cab och tog oss en runda.

Chill eftermiddag med glass och häng på gräsmattan. Lite senare tog vi en promenad ner till hamnen och käkade mat samt glass. Byxelkrok är underbart vackert och livligt såhär sommartid, älskar!


Innan läggdags fick Oliwer skjuta med P och farfar och jag och L hängde på gräset.

Finns i sjön med O innan läggdags och nu ska vi se en film. Imorgon väntar en ny dag med sol och bad ☀️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera