Pigmentfläckar

När jag var gravid med Oliwer så fick jag för första gången pigmentfläckar. Mestadels satte sig det över läppen och såg ut som en mustasch! Den har blivit bättre med åren men varje sommar dyker den prydligt upp igen. När jag var gravid med Lykke smörjde jag ansiktet med spf 50. Men det räckte inte för jag fick ändå pigmentfläckar. Denna gång i pannan och en tydlig på kinden.

Jag har testat diverse olika krämer och även gjort dermapen behandling. För en tid sedan hittade jag ett serum som vinner alla ”bäst i test” som går att finna. Självklart är den galet dyr!

Men nu har jag beställt en iaf. Bättre att lägga pengar på en som faktiskt (hoppas jag) kommer fungera än att slänga ut småslantar på produkter som inte ger resultat.

Köpte den på MEDS där den just nu är 200 spänn billigare! Den är ju faktiskt 50 ml och serum tar man ju inte as mycket av.

Ett silkeslent serum som intensivbehandlar ojämn pigmentering och ger lyster med hjälp av en exklusiv blandning av peptider, aminosyror och botaniska extrakt. C-12 Pure Bright Serum innehåller en hög koncentration av den nya peptiden oligopeptid-51 som aktivt bekämpar uppkomsten av pigmenteringar på cellnivå.

  • Påverkar melaninsyntesen på cellnivå.

  • Bevarar fukt och stärker hudens naturliga barriärfunktion.

  • Exklusiv blandning av peptider, mineralrika aminosyror och botaniska extrakt förebygger ojämn pigmentering.

Har så stora förväntningar på denna produkt nu, återkommer med recension om ett par månader 👊🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera