Första semesterveckan

Vilka härliga dagar vi har haft!

I början av veckan var jag inne och smygjobbade ett par dagar. Slottsholmen hade jobb som det var bråttom med så jag hoppade in. Vädret denna vecka började ju inte så värst bra iaf.

I onsdags var jag, Oliwer och beccis och såg Lejonkungen. Så bra! Exakt som den tecknade. Därefter lämnade jag o hemma och åkte vidare till tjejerna. Vi dukade upp en skaldjursfrossa och hade en sådan mysig kväll ❤️.

Igår visade vädret sig från sin bästa sida så vi lånade Pelles brors båt och tog en tur på sjön.

Stannade till vid en klippa. Käkade köttbullemackor och fikade. Barnen fiskade med P. Oliwer skulle kika närmare på en död spigg som låg vid kanten. Och vips så låg han i vattnet 🤣. Halt vid kanten och själva fallet var långsamt och han bara gled. Vi kunde inte hålla oss för skratt. När han låg där i flytvästen och sprattlade.

Vi åkte hemåt och jag och o åkte ut till Lucky på gränsö för en liten ridtur.

Spontant under eftermiddagen bestämde vi oss för att åka till Idö. Vädret bjuder verkligen upp och man vill ta vara på varje minut. Pelle och sjuk körde båten ut till stugan medan jag och fanny lämnade kidsen där hos mamma. Vi åkte vidare ut till Idö. Älskar Idö ❤️. Det är mellan Idö och stugan som pappa är spridd i havet. Det var även på den ön vi tog våra bröllopskort.

Den här kvällen var perfekt på alla sätt och vis. Så jäkla mycket vi skrattat, energin fylldes på ordentligt. Underbart att få hänga med människor som får en att må så bra ❤️.

Fredag och strax ska jag åka ut och hämta kidsen hos mamma 😍.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

One Response to Första semesterveckan

  1. isons.se says:

    Look at a chosen in leaving d‚mod‚ support out of pocket promote in behalf of winning. isons.se
    http://bit.ly/2NKhimY

Kommentera