Allmänt

Hästlivet

Det är med sorg i mitt hjärta jag skriver att vi valde att lämna tillbaka Ellie. Hon besiktades och markerade på böjprov. Men jag såg lätt på saken och valde se mellan fingrarna. Förmodligen ingen fara. Stel, ouppvärmd, äldre häst, ja ursäkterna i huvudet var många. Så vi valde att göra om besiktningen vid ett senare tillfälle. Då longerade jag henne innan. Helt fräsch. Men även detta böjprov visade hälta, på båda bak. Jag valde att lita på veterinärens ord. Han har ändå en väldans massa års erfarenhet och är dessutom väldigt duktig på hästars ben. Även om hon kan hålla i en massa år framöver så vill jag inte ta på mig den risken. Jag vill inte gå och oroa mig. Så ja det var tårar här hemma när jag sa att vi skulle lämna tillbaka henne.

Nu har det legat lite på is ett par veckor. Velat smälta lite. Men tanken att hitta en ny ponny har hela tiden funnits där.

Så jag frågade runt lite och fick napp. Så idag testade vi henne 😍. Jag blev oerhört impad över att Oliwer ändå klarade det så bra. Han är ju verkligen en nybörjare.

Så förhoppningsvis så kan vi låna denna söting ett tag framöver och om allt funkar mellan Oliwer och henne så blir det eventuellt köp.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera