Allmänt

Bokharabinda

Jag vill bara fixa och trixa i trädgården. Buskar som växt sig vilda som behöver kapas. Sätta jordgubbsplantor. Men det är ju vrålkallt ute! Jag är en aning trött också så därav lite frusen.

För 1,5 månad sedan satte jag klätterväxten Bokharabinda. De ska få klä in staketet på terassen. Jag valde medvetet en snabbväxande men icke trodde jag den skulle vara så snabb!

Galet ju! Jag har hållt efter den hela tiden och slingrat grenarna mellan spjälorna. Nu ligger jag lite efter 😅. Hoppas på en regnfri helg så jag kan hänga lite i min älskade trädgård.

Nu blir det en varm dusch och en film i soffan.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

2 kommentarer

 • Emeli

  Hej!
  Den tappar sina blad på hösten och sätter nya under senvåren/försommaren. Det är mycket grenar så den döljer vårt staket till terassen väldigt bra även när den inte har blad.
  Eftersom den växer fort så får man underhålla grenarna lite med att stoppa runt dem runt tidigare grenar och på så vis hålls den mindre spretig samt att den blir tätare.
  Hoppas mitt svar gav dig tillräcklig information ☺️

 • Jonas

  Hej! Gammalt inlägg men jag testar ändå. Hur ser bokharabindan ut vår, höst och vinter? Tänkte piffa upp ett plank och funderar på hur det ser ut olika årstider. Är det exvis mycket grenar som döljer off season eller är det mer genomsläppligt?

Kommentera