Lugna dagar

Igår var jag och barnen lediga. Det blåste storm och regnade lite så och då. Vi tog oss en promenad ner på stan och kikade runt lite. Hittade en byxdress till L på Busfrö. Så fin!

Resten av dagen var rätt chill. Kikade på en film innan jag gick och la mig men det tog flera timmar innan jag somnade. Så när klockan ringde imorse var jag vrål trött. Brukar alltid lyckas nypa åt mig 7-8 timmars sömn och vakna hyfsat utvilad. Men funkar inte det är jag rätt trasig på morgonen. Men efter en extra kopp kaffe så kom jag igång rätt bra.

Sommaren är den lugna perioden för en blomsterhandel i stan. Begravning och många bröllop men inte så många turister som vill handla blommor, förståligt.

Så nu städas det för fullt på jobbet. Vi ligger efter med det rätt mycket så det är skönt att få hinna ikapp med det.

Stort bröllop i helgen så imorgon ska vi börja förbereda för det, så roligt 👏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera