Midsommar 2019

En av mina favoritdagar på året 💛.

Jag började min morgon med att åka och jobba några timmar. Band kransar som var beställda. Därefter åkte jag ut till stallet en snabbis. Gav Ellie mat, morötter, smörjde in henne med flugmedel och fyllde på vatten i hagen. Susade sedan hemåt och bytte snabbt om innan vi åkte ut till stugan för att fira Midsommar ☀️.

Traditionell midsommarmat. Jordgubbstårta nere vid sjön och lite dans kring stången.

Kransarna blev så fina! Min ska jag torka 🌾.

Kubbspel och magisk middag med ugnsbakad lax och glasnudelsallad. Mamma är så duktig på att laga mat 👌🏼.

Rabarberpaj med glass fick avsluta kvällen innan vi körde hemåt strax innan midnatt. Fantastisk dag 🙏🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera