Farväl

Idag sa vi farväl till min lilla Mormor ❤️.

Det var en fin dag. Jag åkte till kapellet tidigt och gjorde i ordning kistan. Mormor ville bara ha murgröna på den så så fick det såklart bli. Det blev enkelt men väldigt fint.

Det stora hjärtat gjorde jag igår. Vilken ära att få göra något sådant till någon man älskat. Gjorde även ett mindre hjärta från mig och Beccis.

Ceremonin var vacker. Några tårar föll men jag känner mest bara lättnad. Att hon fick leva 96 år och de mesta av dem åren var hon frisk. Det är så man ska få leva sitt liv. Jag är glad över att hon inte bara fick ligga till sängs sista tiden utan att förloppet gick snabbt.

Fina mamma ❤️.

Vi samlades därefter för begravningsfika. Hela släkten var samlad och jag har en känsla av att det kanske var sista gången. Det är liksom mormor som knutit an säcken under alla år.

När jag kom hem på eftermiddagen var jag helt matt. Ute gick det inte vara för det har varit så galet varmt idag. La mig en stund och samlade energi.

När P kom hen från jobbet åkte jag och handlade. Galet med folk! Vi käkade middag och åkte sedan till stugan. Hjälpt mamma midsommar-röja lite inför imorgon. Klippte gräset och flyttade möbler.

Vattnat allt ute här hemma. Bundit kransar samt bakat en tårta. Ja lockat håret han jag med lite snabbt nu också innan sängen. Intensiv kväll.

Imorgon taggar vi Midsommarafton och jag börjar min morgon med att jobba några timmar innan vi åker ut till stallet och därefter FIRAR MIDSOMMAR 🌼.

Såhär såg mina godingar ut för två år sedan. Så jävla söta 💛.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera