Allmänt

Semester

Idag vaknar vi upp till näst sista dagen. Veckan har gått galet fort. Vi tar dagarna som dem kommer här.

Vaknar när vi känner för det. Äter frukost på hotellet. Lägger oss vid poolen. Badat, badar, badar. Äter. Badar lite mer. L sover middag när det passar och när hon är trött. Vi går ut varje kväll och äter middag. Dricker Baileyscoffe nere på hotellet och spelar kort. O kikar på film och småkidsen sover i sina vagnar. Det är någon typ av föreställning här varje kväll. Igår var det Magi Show. Oliwer fick gå kliva upp med trollkarlen igår. Gud så stolt han var efteråt! 💛.

Och det jag kan säga är det mest negativa med denna resa är sängarna. De är så hårda! Som en ribbotten med en tunn madrass.

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.

Kommentera