ALV

I söndags packade Beccis och jag in våra små i bilen och körde till vimmerby. Är alltid lite skönt att vara där i början eller slutet på säsongen för att slippa den största folkmassan. Varje gång jag varit på ALV så har det varit kallt eller regnat. Denna söndag var det stekande sol och 25 grader varmt! Rätt mycket folk också.

Vi började med att kika på Pippi teater. Därefter blev det lek i Pippis trädgård och besöka Villa Villerkulla. Lyckan i LYKKES ögon när hon fick träffa och sitta med PIPPI 😍.

Vi gick vidare och kikade på djuren. Höns, hästar och grisar. Lykke älskar verkligen djur, tycker det är underbart!

Till lunch blev det pannkaks-buffé. Äntligen har den lilla ungen börjat gilla pannkakor. Och igår åt hon faktiskt makaroner! Hon har alltid spottat ut det innan, all pasta har blivit ratad med makaroner funkar fint. Det underlättar lite mer i vardagsmaten här hemma.

Jag sköt på middagsluren denna dag och vi gick och så Emil teater istället. Jag fick gåshud! Så fantastiskt duktiga skådespelare och så likt filmerna. Jag förstår att det kostar en slant att besöka dessa ställen. Allt är så välgjort, in i minsta vrå och detalj.

Vi avslutade med en runda runt nya Törnrosdalen och en glass innan vi åkte hemåt igen. Skön söndag på underbara ALV ❤️.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera