Helgen 💛

Intensiva dagar på jobbet i samband med Mors Dag. Jag jobbade själv igår och vi hade öppet några timmar. Över 100 bud som skickades på söndagen, fantastiskt!

I lördags hade vi Tyftingemarmars vännerna här på grill och chill. Vädret blev fantastiskt och vi satt ute på terassen i stekhet sol ☀️. Lagom till maten låg i magen så blev det molnigt så vi tog kaffet inomhus med tända ljus. Så mysigt att hänga med sina vänner som man inte träffar så ofta. Oliwer och elliot är fortfarande efter 8 år bästisar ❤️.

Söndagen var rätt intensiv. Iväg tidigt och jobba. Hämtade sedan mamma och vi åkte till min mormor. Hon är rätt dålig nu så hon har nog inte så långt kvar 💔. 96 år gammal. Envisare gumma får man leta efter.

Körde hemåt. Klippte gräset. Hämtade Pizza till familjen och sedan åkte jag och o ut till Ellie.

Det blev en uteritt idag igen. Det blåste på ganska bra men hon räds inte av mycket den där ponnyn. Stabil. Bästa egenskapen hos en ryttare som är nybörjare.

Vi han bara hem och byta kläder innan vi åkte ner till stan och käkade Mors Dag middag med mamma och Beccis.

Denna förmiddagen har gått åt till att plugga och strax ska jag kila ner till jobbet och jobba några timmar. Måndagar är ju annars ledigt men jag ville gärna ha några extra timmar 🙂.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera