Feberyra

Jag har drömt så lustigt inatt. Febern har varit på besök och jag har vaknat flera gånger av frossa och av svettattacker.

När L väckte mig vid halv sju kunde jag inte svälja. Halsen värkte något enormt. Palla sig upp och få i mig värktabletter och något varmt drickbart. När tabletterna börjat värka känns det bättre. Lämnade barnen i skola och föris och sedan vidare till Riddarhusläkarna. Lång väntetid. Sedan en sticka i halsen och tio minuter senare kom domen, halsfluss.

Penicillin i tio dagar. Hoppas det är bättre redan ikväll. Även att jag vet att det brukar ta ett par dagar. Så jag blir hemma idag. Var länge sedan jag var så pass sjuk att jag inte pallar jobba. Hoppas på att kanske kunna jobba imorgon. Vi får se hur det är ikväll.

Nu ska jag bara vila och vila.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera