Överkörd

Alla måndagar är oftast väldigt bra dagar. Men måndagen igår var extra bra. Vi hade en helt oplanerad ledig dag och L. Så vi tog dagen som den kom. Vädret skulle vara grått men ändrade sig helt och det blev solning tjugo grader varm istället ☀️.

Vi tog en promenad till affären. L älskar att sitta i vagnen och gå på promenad. O tyckte också om att sitta i vagn. Jag är tacksam för det när tillfällena kommer och man har bråttom.

Vi handlade vattenmelon som vi göttade oss i på terassen.

Jag pratade med min bästa vän i över en timma i luren. Åh vad jag önskade att hon fanns närmare mig. ❤️.

Vi tog en till promenad och hämtade O i skolan. Även han lite extra glad för att solen visade sig från sin bästa sida.

När P kom hem så käkade vi middag. Därefter tog jag med mig O och åkte till Mio. Köpte djupa skålar i porslinsserie Bitz som jag samlar på.

Sen körde vi vidare mot Stuverum. När O är med mig och vi är själva (utan andra halvan av familjen) så sköter han sig galant! Hjälper till att mocka, göra mat, borsta och pyssla. Han lyssnar också bättre när han ska rida.

Vi provade rida ut en sväng. Det gick strålande bra. På vägen hem var Ellie ganska pigg så i galoppen fick jag hålla i henne för jag var rädd att hon skulle ta sin chans och springa hem lite snabbare än vad vi tänkt oss 🙈.

Igår när jag var klar med alla bestyr och slängde mig i soffan så började jag få halsont. Det gick snabbt också. Öm i hela kroppen. Så jag gick och la mig tidigt. Sova bort skiten.

Fick springa upp inatt och kissa med L. Irrade i vår smala trapp med henne på höften. Det ska bli grymt skönt med ett badrum på övervåningen sen.

Vi somnade om och jag vaknade av att åskan dundrade utanför. Så ont i halsen att jag knappt kunde svälja. Öm i kroppen som om någon kört över mig med en ångvält eller att jag kört ett svinhårt styrkepass. Varenda muskel ömmar.

Men det är alltid värst på morgonen. Så i med några Ipren och försöka ta sig ann den här tisdagen. Lämnat ungar i regnrusk och nu satt mig på jobbet med en kaffe innan jag tar tag i dagen. Får se hur länge kroppen pallar idag. Tur i oturen är att det kommer vara lugnt här. Men på söndag är det Mors Dag så det är en hel del prepp med det.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera