Fullträff

Lämnade kidsen imorse. 6 plus och regn. Brrr! Under förmiddagen har jag pluggat samt sytt skynken till begravningsbyrån. Timmarna gick så jäkla fort. Hämtade hem L och P gick och la sig med henne. Han har inte lika ont i ögat men han ser ju knappt ingenting på det. Bara helt grumligt. Imorgon ska han tillbaka till ögon igen och kolla.

Hängt tvätt. Skickat paket. Sytt lite mer. Vi hämtade O i skolan och sedan åkte vi alla ut till Ellie.

O galopperade själv idag. Han travade runt i paddocken och sedan bar det iväg i galopp. Han vill inte alls lyssna på vad jag säger. ”För jag kan inte” – Bevisa då, visa hur man gör! Vrålade han. Ja jag hade god lust att slänga mig upp i sadeln men Ellie är lite för liten så jag hejdade mig. Men han har inget tålamod. Tror att hästen ska vara som en bil. Trampa lite på pedalen typ. Nja. Ja men vi trälar på. Han tyckte det var rätt häftigt när vi gjorde en bakdelsvändning iaf. Att Ellie bara flyttade på ena delen av kroppen. Det svåra är att lära han att benen är det bästa redskapet man har som ryttare. Men det kommer han nog underfund med så småningom.

Lykko fick såklart också rida en sväng. Hon är den enkla att ha med sig i stallet. Vill gärna borsta och pyssla. Hjälpa till och mocka. Fylla den rosa hinken med kraft. Sitta själv i sadeln. Slår på handen om jag försöker hålla i henne 🙈. Hon är väldigt stadig och har grymt bra balans! Det här kommer nog gå vägen 🏇🏼. I ett filmklipp från idag så säger hon när jag går bredvid ”ska hoppa lite hinder också” 🙈. Ja men det väntar vi lite med va Lykko 😅.

Så skönt att fått så mycket gjort idag. Många timmar på jobbet väntar resten av veckan. På torsdag har vi invigning av begravningsbyrån samt 4 års kalas av butiken! GRYMT bra erbjudande så håll utkik!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera