Ledig helg

Lagom som jag slutade jobbet så dök solen fram. P hämtade mig och vi åkte och träffade arkitekten. Sista bitarna innan vi skickar in bygglov. Det känns jäkligt bra faktiskt! Vi ändrade på några saker till helt andra men det blev verkligen så bra. Nu får vi hoppas att dem som godkänna gör det också.

Hämtade kids och sedan mellis hemma.

Vi stökade i trädgården hela eftermiddagen tills det var dags för L att gå och sova. Underbart väder, som vi längtat!

Satte om hela syren häcken och det blev så mycket bättre. Nu får vi hoppas den tar sig också. P håller på med mina gigantiska blomlådor. I den ena ska det stå Bambu och i den andra Bokharabinda.


Denna dag har jag hängt mycket med barnen. Vi åkte ut och kollade på Elliot när han skulle tävla i Målserum. Innan stannade vi och köpte en maskot som Oliwer ville ge han. En maskot som ska bringa tur. Och ja han gick nolla i sin klass idag så kanske hade den lite effekt.

När vi landat hemma igen så gick P och la sig med L. Han har fått in något i ögat och har haft super mycket besvär med det där ögat sen igår eftermiddag. Mycket smärta och ett rinnande öga. Nu på eftermiddagen har han kunnat börja öppna det igen. Men för att inte anstränga ögat för mycket så glider han runt i solbrillor 😇.

Snart blir det grillat och vädret är verkligen underbart. Så mycket gladare man blir när solen visar sig 🙌🏼.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera