Snöstorm och åska

Aldrig någonsin har det väl varit två plusgrader, snöat, haglat och åskat samtidigt? Så jäkla konstigt väder.

Paraplyet fick följa med till jobbet idag. Regnjacka fast jag nästan tänkte vinterjackan. Första timmarna på jobbet var lugna. Ingen som vill ge sig ut i detta väder. Sedan ökade det på lite mer. Jag har ägnat mig åt att städa. Vilket jag brukar göra när jag jobbar lördag. Man hinner med så mycket när man jobbar själv.

Ikväll är vi barnis åt Lorentz. Vi har skickat iväg Beccis och Sacka på spa. Det är första gången L sover borta. Än så länge har allt gått bra, får se hur natten blir.

Nu sover grynet. Dags att slänga sig i soffan med en påse godis och en film!

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera