Plugg

Förmiddagen har jag ägnat åt att plugga. De olika modulerna har inte riktigt gått så fort som jag tänkte från början. Men jag satsar på att vara klar tills jul iaf.

Hämtat L från föris. Tyvärr hade dem ju missat att hon skulle hämtas vid 12 och därför hade hon precis somnat. Men jag har inte möjlighet att hämta henne efter sovningen så jag plockade med mig en sovande Lykko. Dessvärre vaknade hon till och det tog en timma hemma innan hon somnade. Att inte låta henne sova middag hade inte varit ett alternativ. Då hade hon slocknat här i soffan vid fyra.

Nu ska jag jäsa på terassen en stund med en kaffe och en podd.

Hemmet ser ut som ett KAOS men jag bara orkar inte städa och plocka jämt. Fan så trött jag är på det 😭.

About Emeli

Helrenovering av 30-tals kåk. Västervik. Familj. Floristplugg. Vänner. Inredning. DIY.
This entry was posted in Allmänt. Bookmark the permalink.

Kommentera